ШАХИСТИ ОДБРАНИЛИ ТИТУЛУ!

Током викенда 9. и 10.03.2019. у ОШ “Жарко Зрењанин“ Нови Сад, одржано је појединачно и екипно општинско такмичење у шаху. Наше шахисткиње и шахисти су постигли запажене резултате и многи настављају припреме за окружни ниво такмичења.

Skola

Екипа школе је одбранила прошлогодишњу титулу освојивши ПРВО МЕСТО у конкуренцији екипа из седам новосадских основних школа. За нашу екипу борили су се: Лана Миловић, Милица Античевић, Матија Субић, Алекса Шиле, Лука Милутин, Давид Поповић, Алекса Субић и Милан Гагић (капитен).

У појединачној конкуренцији изузетне резултате су постигле наше ученице: Остовић Јелица (1. место), Античевић Јована (1. место), Трајковић Нађа (2. место) и Павлик Дуња (3. место) у категорији нижих разреда и Античевић Милица (1. место) у категорији виших разреда, а у категорији за дечаке нижих разреда запажене резултате постигли су Павловић Марко (3. место) и Црнобрња Урош (7. место). Милан Гагић, због освојеног првог места на прошлогодишњем окружном такмичењу, обезбедио је директни пласман на даљи ниво такмичења.

Прочитајте и чланак који је објавио дневни лист “Дневник“!

Шахисти и тренер Вук Рељин настављају припреме, а ми навијамо за њих!

БРАВО!